Dentalni turizam

Visok nivo kvaliteta stomatoloških usluga, konkuretne cene kao i blizina aerodroma u Beogradu i Budimpešti, svrstale su Novi Sad u poželjnu destinaciju za dentalni turizam.
Ukoliko planirate da posetite Srbiju i Novi Sad kao Evropsku prestonicu kulture za 2021. godinu zbog stomatološke intervencije, stručni tim ordinacije NS Dental Implant Centar će Vam olakšati celokupnu organizaciju dolaska.
U NS Dental Implant Centru vrhuski stručnjaci pružiće Vam sve najsavremenije stomatološke usluge, a pored toga za Vas ćemo obezbediti i:

  • Pomoć prilikom rezervacije leta do Beograda ili Budimpeste po najpovoljnijoj ceni sa
    transportom do i od Novog Sada i Budimpešte
  • *Besplatan luksuzni, hotelski ili apartmantski smeštaj, u blizini nase ordinacije;
  • Bliže upoznavanje sa gradom uz pomoć lokalnog vodiča;
  • Dostupno osoblje ordinacije NS Dental Implant Centra, spremno je da odgovori na sva Vaša pitanja;

Stručno osoblje ordinacije NS Dental Implant Centar govori tečno srpski i engleski a služi se i mađarskim i nemačkim jezikom.
Nema razloga da Vaš boravak povodom stomatološke intervencije ne bude nezaboravan odmor u najlepsem gradu na Dunavu, gradu sa bogatom kulturnom  baštinom, raznovrsnom i ukusnom kuhinjom i brojnim sadržajima za sve generacije.

*Procedura dobijanja smeštaja – nakon dobijanja potrebnih podataka od pacijenta (ortopan snimak, 3D snimak), definiše se unapred plan terapije i cena. Ako stomatološki rad prelazi 1500 evra, pacijent dobija besplatan smeštaj o trosku ordinacije onoliko dana koliko je potrebno da se intervencija zavrsi a po unapred prihvacenom planu terapije.

NOVI SAD

Novi Sad/Újvidék/Neusatz je već tri veka, koliko postoji pod tim imenima, prostor raznolikog, bogatog kulturnog nasleđa mnogih naroda koji u njemu žive. Materijalna i nematerijalna kulturna baština stvarana u prošlim vekovima osnov je na kome počiva interaktivna mreža naučnih i kulturnih institucija, što Novi Sad danas čini prostorom aktivnog susreta kultura i različitih identiteta.

Urbano gradsko jezgro krase barokne, neorenesansne, klasicističke i bauhaus građevine, kao i mnogobrojni verski objekti.

Svaki posetilac prema svom unutrašnjem osećaju za lepo i prijatno, atraktivno i veselo, korisno i pristupačno može stvoriti sopstveni ugođaj upoznajući sve slojeve prošlosti i sadašnjosti Novog Sada.

Novi Sad, grad na Dunavu, grad evropske istorije i tradicije i balkanske gostoljubivosti je iskustvo koje vam nedostaje.

Više o Novom Sadu saznajte na https://novisad.travel/

ZAKAŽITE TERMIN

Mi cenimo vaše vreme.
Iz tog razloga preporučujemo da zakažete posetu NS Dental centru,
a naše ljubazno osoblje će učiniti sve da Vam rezerviše odgovarajući
termin.